Η ομάδα συνεργατών μας αποφάσισε, μετά από πολύωρες συζητήσεις, πως ο χώρος της ψυχικής υγείας στην Ελλάδα έχει πολύ χώρο για πρόοδο και αλλαγές. Σύντομα αποφασίσαμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα κάνουν το επόμενο βήμα.

Η Τόνια Αντωνά είναι συνθετική ψυχοθεραπεύτρια (PgDip) με ειδίκευση στις διαταραχές διάθεσης και προσωπικότητας και στο πένθος. Έχει δουλέψει εθελοντικά με παιδιά με ειδικές ικανότητες ενώ παραδίδει ομιλίες και σεμινάρια σε μηνιαία βάση.

Ο Δρ. Γιώργος Αθανασέλλης είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας με Γιουνγκιανή προσέγγιση (όνειρα, σύμβολα, ασυνείδητο), ενώ έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο NLP και στην ψυχολογική αστρολογία, πάνω στα οποία παραδίδει σχετικά μαθήματα.

Η Βικυ Καουλα είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και έχει λάβει εκπαίδευση στη Συμβουλευτική (στο Συστημικό Σκέπτεσθαι, στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Προσέγγιση και στο Life & Business Coaching). Ειδικεύεται στη διαμεσολάβηση διαζυγίου, δηλαδή ως σύμβουλος ζευγαριών που αποφασίζουν να χωρίσουν ώστε το διαζύγιό τους να είναι πιο ομαλό και να διασφαλιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η ηρεμία των παιδιών αλλά και όλων των εμπλεκομένων, καθώς και στη χάραξη στόχων σε όλους τους τομείς της ζωής και την υλοποίησή τους σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Δραστηριοποιείται επίσης με ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες και με το συντονισμό εργαστηρίων με θέματα διαπροσωπικών σχέσεων, συμβουλευτική γονέων, αυτογνωσίας και αυτοεκτίμησης.

H Μαρία Γκούμα είναι ψυχολόγος, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου απο το Open University της Αγγλίας. Είναι εκπαιδευόμενη στην Ομαδική και Οικογενειακή Συστημική Ψυχοθεραπεία στο ΑΚΜΑ. Υπήρξε συντονίστρια στην Κηφισιά, για πέντε χρόνια, του εθελοντικού προγράμματος Best Buddies Greece. Αρθρογραφεί για τη Γραμμή 11525 Μαζί για το Παιδί και για περιοδικά. Παρουσιάζει σεμινάρια στη Συνείδηση. Συντονίζει συμβουλευτικές ομάδες γονέων σε σχολεία, βιωματικές ομάδες προσωπικής ανάπτυξης κ.α.

Όλοι οι συνεργάτες έχουμε κάνει πολλά χρόνια προσωπική θεραπεία και βρισκόμαστε υπό συνεχή εποπτεία, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι εκτελούμε το επάγγελμά μας με τον πλέον σωστό και δεοντολογικό τρόπο.