Γιώργος Αθανασέλλης

Ο Γιώργος Αθανασέλλης γεννήθηκε το 1975 και σπούδασε Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας αποφοιτώντας το 1998. Συνέχισε τις σπουδές του με PhD στην Οργανική Σύνθεση Χημικών Μορίων με Φαρμακολογικό Ενδιαφέρον στη Σχολή Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και από το 2004 εργάζεται στον Ιδιωτικό Τομέα στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης Φαρμακευτικών εταιριών, ενώ παράλληλα έχει απασχοληθεί και ως συνεργαζόμενος Ερευνητής σε Ερευνητικά Κέντρα του Δημόσιου Φορέα.
Από το τέλος του 2006 αρχίζει να τον ενδιαφέρει και το κομμάτι της ζωής πέρα από την Επιστήμη, μέσα από ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για το ασυνείδητο κομμάτι της ανθρώπινης προσωπικότητας. Από τότε μέχρι και σήμερα μελετά τομείς όπως η Ψυχολογική Αστρολογία και η ανάλυση των ονείρων και των συμβόλων κατά C. G. Jung. Από το 2014 η συγκεκριμένη ενασχόληση γίνεται περισσότερο στοχευμένη καθώς ξεκινά να εκπαιδεύεται στο NLP (Neuro Linguistic Programming) και στην Ψυχολογική Αστρολογία, μέσα από μαθήματα από εξειδικευμένα κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Αυτή η εκπαίδευση του δίνει την ευκαιρία να αρχίσει να προσεγγίζει τους ανθρώπους μέσα από τη γεφύρωση των δύο παραπάνω τομέων με μία γλώσσα που φαίνεται να μιλά πέρα από το συνειδητό κομμάτι της προσωπικότητας του ατόμου που έχει απέναντι του.
Ο στόχος του Γιώργου είναι να προσεγγίσει την ανθρώπινη ύπαρξη μέσα από τη γεφύρωση της ασυνείδητης και της συνειδητής πλευράς της κάθε προσωπικότητας, προσφέροντας λύσεις ολιστικής θεραπείας. Μέσα από την ώσμωση καταγραφών συλλογικού ασυνείδητου, προσωπικού ασυνείδητου και συνειδητής πραγματικότητας που όλοι κουβαλάμε μέσα μας και με τη βοήθεια αρχετύπων και εμπειριών, οι παραπάνω τεχνικές μπορούν να βοηθήσουν να ακουστεί το σύνολο της προσωπικότητας σε μία πρόταση που έχει αρχή, μέση και τέλος στα αυτιά τόσο του ενδιαφερόμενου, όσο και των γύρω του.
Γιατί τελικά, αυτό που έχει σημασία στη ζωή δεν είναι να γίνεσαι αυτό που κάνεις, αλλά να κάνεις αυτό που είσαι.

Position: 
Psychotherapist