Ναταλια Δανδολου

Η Ναταλία Δανδόλου γεννήθηκε ένα ζεστό μεσημέρι του Ιουλίου του 1973. Λατρεύει να βρίσκεται κοντά σε νερό και να απολαμβάνει την εξαγνιστική του δύναμη…
Από τότε που κράτησε μολύβι στα χέρια της, γράφει… Αποτυπώνει στο χαρτί σκέψεις, στιγμές και συναισθήματα. Για πάνω από 20 χρόνια την κέρδισε η δημοσιογραφία, μέχρι που η ζωή αποφάσισε ότι είχε άλλα σχέδια για αυτήν.
Δύο σημαντικές απώλειες την έφεραν σε άλλο μονοπάτι, να αναζητήσει την αλήθεια της.
Ασχολήθηκε και εμβάθυνε στο ρέικι, την χρωματοθεραπεία, το σύστημα Aura Soma, το διαλογισμό, την αγγελική επικοινωνία και τη θεραπευτική ύπνωση. Κάνει σεμινάρια και συνεδρίες , οργανώνει ομάδες αυτοβελτίωσης και ευγνωμοσύνης, κύκλους γυναικών και εγκύων. Ειδικεύεται σε τεχνικές εκτόνωσης του άγχους σε ενήλικες, παιδιά αλλά και εφήβους πριν ή κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.
Έχει εντρυφήσει στους παιδικούς οραματισμούς ως εργαλείο για να μάθουν τα παιδιά να διαχειρίζονται στα συναισθήματά τους και τους συνδυάζει με το θεατρικό παιχνίδι.
Δραστηριοποιείται, με ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων, συμβουλευτική γονέων και επαγγελματικού προσανατολισμού μέσα από ολιστική και εναλλακτική προσέγγιση και γνώμονα πάντα την ενσυναίσθηση.
Ως πρώην μονογονιός και νυν μέλος μιας μεικτής οικογένειας οργανώνει και παίρνει μέρος σε πρωτοβουλίες για τις νέες μορφές οικογένειας. Επίσης, έχει ολοκληρώσει τον κύκλο εκπαίδευσης των βοηθών μητρότητας. Έχει ιδρύσει την εταιρία Εύεξις που δραστηριοποιείται στη μελέτη και προώθηση ενός διαφορετικού τρόπου ζωής με επίκεντρο τον άνθρωπο και γνώμονα την αγάπη.
Γράφει παραμύθια και καθοδηγούμενους οραματισμούς για παιδιά και μεγάλους…
Κάθε μέρα που ξυπνά νιώθει ευγνώμων και ευλογημένη!

Τηλέφωνο ραντεβού: 6936-529228